For mye morro…

177 dager senere;

Nå har vi da flytta ifra Modum, og er nå bosatt i Undrumsdal, ikke fullt så langt unna sivilisasjonen som navnet først tilsier, 15 min til enten Horten eller Tønsberg. Endelig fått ting på plass og i tillegg har jeg nå jobb å gå til; ikke dårlig hva.

Ellers er nå mekkebua utstyrt med 3D printer; en godt brukt Duplicator 4 fra Wanhao, hadde en stupbratt lærekurve der med litt modifiseringer og bytte av firmware.2015062115485441

Videre har jeg fått opp ny radio, en Icom 7300 i et pent rack

DSC_0003.jpg

Og cnc fresern ble heftig modifisert:

DSC_0025.jpg

Før den ble erstattet av denne Yoocnc 3040z fresen:

DSC_0335.jpg

Denne krever paralellport, noe som ikke finnes på nyere maskiner så en plan fremover for denne er å få den over på usb drift, mulig jeg bruker grbl og arduino fra den gamle fresern og bare kobler meg inn på parallell signalet, prosjekt for litt lenger frem i tid.

Blitt litt lite på radiosiden i det siste da eiendommen her ikke tillater noen av dipolene mine, så jeg har da ordnet fiskestang på Biltema og fått ordnet meg en 20M vertikal som jeg hadde kontakt med østkysten av amerika på første forsøket, regner med at det var bra forhold den kvelden gitt !! ellers så prøvede jeg meg på en «continous loaded» 40M vertikal, fikk delvis tunet den men den er veldig var for omgivelsene så jeg tror ikke den blir værende.

Fremover blir det nok litt mer CNC poster, kanskje litt radio, og så får vi se om jeg får litt andre prosjekter inn i samlingen etterhvert. Skal prøve å skrive litt oftere. Lover !

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s